Kozarca Arnolfo di Cambio SMOKE

Kozarca Arnolfo di Cambio SMOKE

190€

Kozarca Old Fashioned iz kolekcije Smoke sta iz vrhunskega kristala in ročno izdelana, idealna za ljubitelje žganih pijač in likerjev, strokovno zasnovan za združevanje različnih užitkov v eni sami potezi.

Zbirka Smoke

Zgodovinska zbirka, ki jo je prvi izdelal Arnolfo di Cambio, s podpisom velikega oblikovalca.
Asimetrična noga kolekcije Smoke je oblikovana tako, da kozarec varno držimo, ne da bi se odrekli okusu cigare ali cigarete: za uživanje v pričakovanem trenutku ves dan.

Oblikovalec Joe Colombo

Joe Colombo se je rodil leta 1930 v Milanu in se izobraževal na akademiji Brera. Njegova kariera oblikovalca se je začela leta 1953 in se žal predčasno končala leta 1971.
Joe Colombo je bil eden najbolj inovativnih industrijskih oblikovalcev prejšnjega stoletja, ki je zaradi svoje velike pronicljivosti znal uganiti zgodovinske trende in družbene spremembe prihodnosti. . Med njegovimi najpomembnejšimi projekti so fotelja “Elda” in “Minikitchen”, oblikovana leta 1963, svetilka “Spider” leta 1967, znameniti voziček “Boby” leta 1970.
Joe Colombo je prejel 2 zlata kompasa in številna njegova dela. so bile razstavljene v MoMa in MMA v New Yorku ter v Vitra Design Museum v Berlinu.

Če bi si izdelek radi ogledali v našem salonu nas obiščite na Šmartinski 52 v Ljubljani. Če imate dodatna vprašanja vam z veseljem pomagamo. Pokličite nas na +386 (0)41 656 500 ali oddajte povpraševanje s klikom na spodnji gumb.

Pošljite povpraševanje za: Kozarca Arnolfo di Cambio SMOKE

Pošljite nam povpraševanje prek spodnjega obrazca ali nas pokličite.